aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Coaching

Jij bent de belangrijkste persoon in jouw leven! 

Jij verdient het om te groeien, je te ontwikkelen en je leven te leven zoals jij dat wilt. Het leven is immers geen grote generale repetitie, het is nu...of niet?

Loop je vast, weet je niet meer zo goed wie jij bent of wat jij wilt? Heb je last van continue stress, burn-out of misschien wel bore-out? Paniekaanvallen, piekeren, angstklachten? Of heb je geleerd om altijd aardig te zijn, ben je een pleaser geworden en weet je niet hoe je je grenzen aan kunt geven? Wil jij zelfverzekerder, vrolijker, relaxter, energieker zijn? In al deze gevallen is het dan tijd om aan jezelf te gaan denken en werken. Dat is geen egoïsme, dat is noodzaak! Laten we samen kijken hoe we jouw leven kleurrijker kunnen maken, zoals het leven bedoeld is. Al in een paar coachingssessies kan ik je helpen! Geen ellenlange therapie, geen wachtlijsten, maar snel naar de kern met gerichte interventies.

In een gratis kennismakingsgesprek bekijken we of jij en ik een klik hebben. Eerlijkheid is voor mij een belangijke waarde, dus alleen als jij eerlijk en volmondig "ja" zegt op een coachingstraject bij mij, dan gaan we aan de slag. Het is jouw leven, en ik wandel graag een klein stukje met je mee om het mooier en kleurrijker te maken. 

Je krijgt tijdens het traject inzicht in hoe jouw brein werkt, in hoe jij 'je leven doet'. Wat werkt voor je en wat zou je liever anders doen? Onbewuste patronen komen zo boven tafel en zodra je leert dat iets anders kan, dan groei je. Dat is het begin van verandering. En, zodra je daar aan geproefd hebt, wil je niet meer anders 😉. 

Waar je je bewust van bent, dat kun je veranderen.

Het eerste gesprek vindt bij mij plaats in mijn aTelier. Daarna bepalen we samen waar we afspreken. Ik houd van de natuur en ga graag met je naar het bos of het strand, als jou dat ook aanspreekt.

Een sessie duurt zo'n 90 minuten en kost € 120,- per sessie excl. btw. Graag kijk ik met je naar de mogelijkheden voor vergoeding.

Bel me als je jouw pad naar een kleurrijker, vrijer leven met mij wilt gaan bewandelen! 

Neem plaats in mijn coachingstoel en verrijk jezelf!