aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Welkom bij aTelier ALA D!

Mijn naam is Daiëlle Trompert, energieke creatieveling, nieuwsgierig naar jou en hoe jij je leven 'doet'.

Creativiteit & Coaching, een bijzonder mooie combinatie!

Met aTelier ALA D geef ik letterlijk en figuurlijk meer kleur aan het leven van anderen, en daarmee aan dat van mijzelf! 

Letterlijk door meubels, tekstbordjes, spiegels, flessen, vazen, bloempotten etcetera te verven  en hier workshops in te geven. Als Annie Sloan Stockist werk ik bij de workshops en het upcyclen van meubels met Chalk Paint™. Alle Chalk Paint™ kleuren en andere verfbenodigdheden kun je ook aanschaffen bij het aTelier.

Figuurlijk door je te helpen bij het verkrijgen van meer inzicht in jezelf, jou te helpen groeien. 

Als je mag kiezen, wat zou jij dan willen veranderen?
Wil je meer zelfvertrouwen of energie, relaxter in het leven staan of vaker vrolijk zijn? Ik begeleid jou graag op professionele wijze bij het zichtbaar maken van jouw patronen en (onbewuste) overtuigingen. Uiteindelijk doe jij het zelf, veranderen! Jij kan het ook zelf, die power heb je al in je. Ik help je alleen om jou weer in je kracht te zetten. 

Als kers op de taart van een coachingstraject krijg je een fotoshoot cadeau! Dit doen we uiteraard pas zodra jij weer straalt!

 Ik kan je helpen om je leven op een kleurrijkere manier te leven.

Even lekker uit je hoofd, ontspannen, schilderen just voor FUN? Samen kijken naar jouw (onbewuste) patronen en overtuigingen die de weg blokkeren naar een vrij en vrolijk leven? Of stralen tijdens een fotoshoot, JIJ in het zonnetje, omdat je dat waard bent? Neem contact op om te bespreken hoe ik jou kan helpen!

Workshops, fotoshoots & coaching zijn los van elkaar te boeken

 

Coaching

Wil jij zelfverzekerder, vrolijker, relaxter, energieker zijn? Ben je uit balans? Laten we samen kijken hoe we jouw leven kleurrijker kunnen maken, zoals het leven bedoeld is. Al in een paar coachingssessies kan ik je helpen! Geen ellenlange therapie, geen wachtlijsten, maar snel naar de kern met gerichte interventies. Klik hier om te zien wat ik voor jou kan betekenen.

Workshops

Creatief bezig zijn is gezond voor je brein! Je kunt kiezen uit veel diverse workshops waarin verschillende technieken aan bod komen. Tekstbordje, fles, herfstvaas, bloempot, spiegel, kerstdecoratie, mandala op hout, krukje... Wat kom jij schilderen? Klik hier voor meer informatie over de workshops of ga direct naar de agenda.

Fotoshoot

Foto door Drew Colins van Unsplash

Ik leg jou vast op een krachtige manier. Een shoot kan plaatsvinden op het strand, in de duinen, in het bos of op een andere door jou gekozen plek. Al naar gelang waar jij behoefte aan hebt en waar jij je het meest prettig voelt. De foto's zijn een unieke herinnering voor jou, aan wie jij bent en de power die jij uitstraalt! Voor meer informatie klik hier: Fotoshoots.