aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Annie Sloan Chalk Paint™

Ik ben een groot fan van Annie Sloan Chalk Paint™ vanwege de eenvoudige gebruikswijze en de vele creatieve toepassingen. Chalk Paint™ hecht op hout, kunststof, vloeren en wanden, glas, metaal, plastic, fineer, beton, leer, katoen, linnen etcetera: Annie Sloan paints everything! En dat allemaal zonder schuren, gronden of het verwijderen van oude was, verf of vernis!

Annie Sloan heeft een schitterende decoratieve Chalk Paint™ (krijtverf) ontworpen, water gedragen, milieuvriendelijk en zeer geconcentreerd. Chalk Paint™ is sinds 1990 op de markt en is inmiddels een wereldmerk. Annie Sloan heeft zelf de kunstacademie gevolgd en kan een echte artiest worden genoemd. Daarnaast is ze schrijver, docent en kleurenspecialist. Annie Sloan is dé autoriteit op het gebied van decoratieve verftechnieken!

In mijn aTelier verkoop ik alle kleuren Annie Sloan Chalk Paint™. Er zijn diverse maten beschikbaar, 1 liter (€41.95), 0.5 liter (€24.95) en 120 ml (€10.95). De kleuren zijn ook goed te mengen, waardoor nog  meer mogelijkheden ontstaan. Ik help je graag bij het maken van verrassende en mooie kleurcombinaties. 

Wall Paint, Satin Paint, stencils, decoupage etc. kan ik op bestelling verzorgen.

Voor vragen over Annie Sloan en persoonlijk product- en kleuradvies kun je mij altijd per app bereiken: 06-24887843.

Leuke, inspirerende achtergrondinformatie over Annie Sloan en Chalk Paint™ vind je op https://www.anniesloan.com/about/about-annie-sloan

Hieronder een aantal instructievideo's die laten zien hoe leuk en eenvoudig het werken met Chalk Paint is!

Instructievideo hoe te schilderen met Chalk Paint voor beginners

5 dingen die je wilt weten over wax