aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Workshops

Bij mij kun je terecht voor de allerleukste workshops met Chalk Paint™! Annie Sloan Chalk Paint™ is een prachtige, duurzame, watergedragen verf met een krijtachtige uitstraling die op nagenoeg alles hecht, dus ook op je keuken, tegels, glas en plastic! Je hoeft met deze verf nooit te schuren of gronden en kunt direct aan de slag met het leuke werk! 

In mijn gezellige aTelier in ’s-Gravenzande heb ik ruimte voor 8 personen. Er is een ruime keuze aan workshops en ik heb naast Chalk Paint™, veel diverse materialen in huis om mee te werken. Denk aan een grote variëteit aan sjablonen, servetten t.b.v. decoupage, gekleurde waxes enz. 

De workshops duren 2½ tot 3 uur. 

Wat zit er in de prijs?

  • Een heerlijke tijd: 2.5 tot 3 uur leren, gezelligheid, ontspanning en FUN!
  • Koffie, thee, limonade en wat lekkers
  • Alle materialen: de basis waarop we gaan verven, verf, kwasten, sjablonen, decoupageservetten, waxes, lak etc.
  • Gebruik van een prachtige workshopruimte en alles wordt voor je opgeruimd!
  • Op de workshopdag zelf ontvang je maar liefst 10% korting op aanschaf van alles van Annie Sloan!
  • Heb je na afloop nog vragen? De WhatsApp advieslijn is permanent tot je beschikking voor technische vragen, tips en/of kleuradvies.

Workshops gaan door vanaf 4 personen.

Privegroep?

Heb je zelf een groep waarmee je een workshop wilt organiseren? Een avondje uit met vriendinnen, een bedrijfsuitje, vrijgezellendag, verjaardag of kinderfeestje? Neem dan contact op om een datum, tijd en de specifieke wensen voor jouw groep te bespreken! Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor taart, een high tea, hapjes en drankjes om het extra feestelijk te maken.Boek een workshop, schilder je hoofd leeg en ga naar huis met een leuk, zelfgemaakt accessoire waar je trots op kunt zijn! 

  

Verftechnieken Annie Sloan Chalk Paint™

Altijd al eens je kast, (planten)tafel of stoelen willen opknappen maar geen idee hoe? Leer hoe je dit eenvoudig doet met Chalk Paint tijdens een workshop verftechnieken. 

Wat leer je allemaal tijdens de workshop?

• De verf aanbrengen
• Hoe je met 2 laagjes je meubel  een moderne, strakke look geeft
• Distressen met 2 kleuren (om een brocante look te creëren)
• Sjabloneren: er zijn heel veel verschillende stencils beschikbaar, van mandala tot letters en bloemen
• Decoupage: kies zelf een afbeelding uit het ruime aanbod!
• Ombre effect: laat 2 kleuren in elkaar overlopen voor een prachtig effect
• Kleuren mengen; er zijn 46 kleuren Chalk Paint maar je kunt dus ook alle kleuren maken die je wilt door te mengen
• Het gebruik van wax en colour waxes om de verf mee te beschermen, maar ook om juist een industriële, vintage of tijdloze look te creëren.

Jij gaat naar huis met een prachtig moodboard en als je deze technieken in de basis beheerst, kun je ze daarna toepassen op ieder meubel dat jij wilt!

Duur 3 uur

€ 45,- p.p.Brocante vazen

Kies een grote vaas of diverse kleine vaasjes en potjes uit de ruime kringloopvoorraad van het aTelier. We maken hiervan prachtige brocante vazen en kruikjes/potjes. Het lijkt wel of ze van keramiek zijn! Dat is nog eens upcyclen! Heb je zelf een uniek model vaas staan die je wilt omtoveren, dan mag je die uiteraard meenemen.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.

 

Tekstbordje Ibiza stijl

Je krijgt een blanco houten plankje. Deze kun je in een leuke kleur schilderen en hier een tekst op sjabloneren die jou aanspreekt! Of maak je eigen naambordje voor bij de deur. We werken het bordje af met wax of lak (voor buiten!) en je krijgt een mooi jute touw om het bordje mee op te hangen.
Duur 2.5 uur
€ 39,- p.p.

Mandala op hout

Je krijgt een mooie steigerhouten bord van 40 x 40. Dit gaan we zo bewerken met verf, sjablonen en colour waxes dat jij naar huis gaat met een prachtig en uniek kunstwerk!

Duur 2.5 uur

€ 44,- p.p.

Krukje /plantentafeltje

Heb jij een krukje thuis staan dat je altijd al een keer wilt opknappen? Neem het mee naar deze leuke workshop! 

We gaan een krukje/plantentafeltje verven en personaliseren. Je leert in deze workshop diverse technieken die je daarna ook thuis kunt toepassen op je andere meubels. Denk aan sjabloneren (tekst, mandala, hartjes, stippen...), distressen en/of met een wax bewerken.

Duur 2.5 uur

€ 42,- p.p.

Heb je geen krukje in huis, dan schaf ik er een voor je aan. De meerprijs is dan € 12,50


Vintage (tekst) bordje

We maken een roestig bord met Chalk Paint, Salt Wash en diverse waxes. Je kunt je eigen tekst of afbeelding er op kwijt. Zo ga jij naar huis met een uniek kunstwerkje!

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Dienblad

Maak je eigen, persoonlijke dienblad! Neem een oud dienblad mee of zoek er een uit uit de kringloopcollectie van het aTelier! 

Je mag het zelf helemaal naar je eigen stijl schilderen, met een tekst, een leuk koffie/thee sjabloon, of gewoon in diverse mooie kleuren Chalk Paint.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Vogelhuisje / nestkastje

Bied de vogels in jouw tuin een veilige plek om een nestje te maken en vrolijk tegelijkertijd je tuin of balkon op met een leuk decoratief vogelhuisje! 

Leuk detail: de vogelhuisjes zijn gemaakt bij Ipse de Bruggen, dagbestedingslocatie voor mensen met een beperking. Ieder huisje is dan ook net even anders.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Vintage spiegel

Je krijgt een oude spiegel met ornamentjes uit de kringloopcollectie van het aTelier of een nieuw, wat kleiner spiegeltje van plastic om mee te werken. JIj kiest wat je mooi vindt

Met Salt Wash en Chalk Paint maken we hier een verdigris-look op. Zo wordt het een mooie, oude, roestige spiegel, alsof het vroeger in een Frans paleis hing! 

Neem je je eigen spiegel mee? Dan krijg je €5,- korting.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p. (met eigen spiegel, anders € 44,-)


Verdigris Look

Tover een plastic plantenpot (of een ander plastic voorwerp) om naar een oud, koperen item met deze verdigris techniek. Het lijkt in niets meer op plastic, eerder op het vrijheidsbeeld! We gebruiken hiervoor een aantal specifieke chalk paint kleuren en Salt Wash. Leer deze gave techniek toepassen in deze workshop.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.
Agenda