aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Workshops

Bij mij kun je terecht voor de allerleukste workshops. In mijn gezellige aTelier in ’s-Gravenzande heb ik ruimte voor 8 personen. Er is een ruime keuze aan workshops en ik heb naast Chalk Paint™, veel diverse materialen in huis om mee te werken. Denk aan een grote variëteit aan sjablonen, servetten tbv decoupage, gekleurde waxes enz. 

De workshops duren ongeveer 2½ uur. 

De kosten zijn € 39,- p.p. Dit is inclusief alle materialen, koffie, thee, limonade en iets lekkers. Voor sommige workshops geldt een toeslag i.v.m. de aanschaf van wat duurdere materialen. 

Volg je een workshop? Dan ontvang je 10% korting op de Chalk Paint™!

De workshops gaan door vanaf 4 personen.

Heb je zelf een groep waarmee je een workshop wilt doen? Een avondje uit met vriendinnen, een personeelsuitje, vrijgezellendagje of verjaardagsfeestje? Neem contact op om een datum, tijd en de specifieke wensen voor jouw groep te bespreken! Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor taart, een high tea of hapjes en drankjes om het extra feestelijk te maken.

Boek een workshop, schilder je hoofd leeg en ga naar huis met een leuk, zelfgemaakt accessoire waar je trots op kunt zijn! 

 

 Brocante vazen

Van oude glazen vazen, flessen en potten maken we prachtige brocante vazen. Het lijkt wel of ze van keramiek zijn! Dat is nog eens upcyclen! Leuk alvast voor je paastaken.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Tekstbordje

Je krijgt een blanco houten plankje. Deze kun je in een leuke kleur schilderen en hier een tekst op sjabloneren die jou aanspreekt! Of maak je eigen naambordje voor bij de deur. We werken het bordje af met wax of lak (voor buiten!) en je krijgt een mooi jute touw om het bordje mee op te hangen.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Mandala op hout

Op steigerhout van 40 x 40 dat je in een kleur schildert of alleen een colourwash geeft maak je met een sjabloon een mandala in de door jou gewenste kleur. Zo maak je een mooi kunstwerk voor aan je muur!

Duur 2.5 uur

€ 44,- p.p.

 


Vintage spiegel
Van een kunststof spiegeltje maken we met salt wash en chalk paint een mooie, oude, roestige spiegel. Alsof het vroeger in een Frans paleis hing! Toeslag +€5,- of neem je eigen spiegel mee.

Duur 2.5 uur

€ 44,- p.p. (of € 39,- met eigen spiegel)Krukje /plantentafeltje

Heb jij een krukje thuis staan dat je altijd al een keer wilt opknappen? Neem het mee naar deze leuke workshop! We gaan een krukje/plantentafeltje verven en daarna kun je het personaliseren met sjablonen (tekst, mandala, hartjes, stippen...). 

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p. Heb je geen krukje in huis, dan schaf ik er een voor je aan. De meerprijs is dan € 12,50Vintage (tekst) bordje

We maken een roestig bord met Chalk Paint, salt wash en diverse waxes. Je kunt je egen tekst of afbeelding (bijv mandala) er op kwijt!

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Dienblad

Maak je eigen, persoonlijke dienblad! Neem een oud dienblad mee of zoek er een uit uit de kringloopcollectie van het aTelier! Je mag het zelf helemaal naar je eigen stijl schilderen, met een tekst, een leuk koffie/thee sjabloon, of gewoon in diverse mooie kleuren chalk paint.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.Vogelhuisje / nestkastje

Bied de vogels in jouw tuin een veilige plek om een nestje te maken en vrolijk tegelijkertijd je tuin of balkon op met een leuk decoratief vogelhuisje!

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Bloempot

We gaan een bloempot beschilderen met Chalk Paint™. Daarna passen we de decoupage-techniek met servetten toe. Er zijn heel veel verschillende decoraties op voorraad om jouw bloempot uniek te maken.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Verdigris Look

Tover een plastic plantenpot (of een ander plastic voorwerp) om naar een oud, koperen item met deze verdigris techniek. Het lijkt in niets meer op plastic, eerder op het vrijheidsbeeld! We gebruiken hiervoor een aantal specifieke chalk paint kleuren en salt wash. Leer deze leuke techniek toepassen in deze workshop.

Duur 2.5 uur

€ 39,- p.p.


Agenda