aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Nieuws!

Mei 2024

In de week van 13 mei is het 'Week van de Stenen winkel' en het aTelier bestaat dan bijna 1 jaar! Tijd voor een feestje dus! De hele week zijn er mooie activiteiten. Maandag 13 mei is er een workshop vogelhuisje schilderen, dinsdag 14 en donderdag 16 mei is de winkel 's middags tussen 13.30 en 16.30 open en ben je van harte welkom om een klein bordje te komen schilderen, helemaal gratis!. Probeer gelijk je lievelingskleuren uit en ervaar hoe leuk en makkelijk het is om met Chalk Paint te werken. Ook leuk als je gewoon nieuwsgierig bent naar hoe het aTelier eruit ziet. De koffie, thee, limo en wat lekkers staat voor iedereen klaar! Als je zeker wilt zijn van een plekje, mail dan vooraf even naar info@atelieralad.nl of app naar 06-24887843.

April 2024

De nieuwe agenda tot aan de zomervakantie staat online! Met weer hele leuke workshops en ook de verftechnieken - Schilderen met Annie Sloan Chalk Paint is opgenomen in het aanbod. Altijd al eens je meubel op willen knappen, maar geen idee hoe? Dan is deze workshop helemaal geschikt voor jou! Je leert diverse technieken toe te passen, zoals distressen met 2 kleuren, sjobloneren, kleurverloop/ombre techniek en decoupage. Na de workshop kun je deze technieken thuis toepassen op jouw favoriete meubels!

Maart 2024

Kom je gezellig langs tijdens het Creaweekend in de Broodfabriek in Rijswijk in het weekeind van 5/6/7 april? Gebruik dan kortingscode: ATELIERALADCW2K
Er zijn al heel wat mensen die een workshopplekje gereserveerd hebben. Wil je ook zeker zijn dat je aan de workshop mee kunt doen? Stuur even een mailtje aan Info@atelieralad.nl of app 0624887843,

Méér info over de workshops die aTelier ALA D verzorgt vind je op www.creaweekend.nl en via deze link  Agenda

Februari 2024

Zet 'm alvast in je agenda! Op 5, 6 en 7 april staat aTelier ALA D weer op het Creaweekend in Rijswijk! Kom inspiratie opdoen en volg leuke workshops naar keuze! 

Houd https://www.instagram.com/atelieralad in de gaten. Hier zet ik binnenkort een kortingscode op zodat je met €2,- korting naar de beurs kunt.


Januari 2024

Het nieuwe jaar is begonnen en er staan weer heel wat leuke activiteiten op het programma. Zo zijn er nieuwe workshops toegevoegd aan het aanbod! Check het volledige aanbod hier:  Workshops

Je kunt je opgeven voor een van de workshops die in de agenda staan of met je eigen groep een workshop komen volgen en een keuze maken voor een specifieke workshop. Heb je ook al die leuke workshops gezien voor Pasen?!

Verder is aTelier ALA D opgenomen in het cursusaanbod van de VU Westland. Vanaf 27 februari start cursus 1 op de dinsdagochtend van 10:0 tot 12:30 uur en in april start cursus 2 voor mensen die al enige ervaring hebben met Chalk Paint.

Graag tot ziens bij een van de workshops of in de winkel, op afspraak, voor kleur- en/of schilderadvies!


December 2023

18 t/m 23 december: GRATIS WORKSHOP kersthanger maken! Je hoeft niet te reserveren, loop gewoon gezellig binnen in het aTelier op één van onderstaande openingstijden. Ditis ook leuk met/voor kinderen!

Je vindt aTelier ALA D aan de Kon. Julianaweg 67, tussen de Brug en de Kiem, ingang achterom!

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? We hebben een heleboel leuke accessoires te koop en pakken alles gratis en feestelijk in!

En natuurlijk de enige echte Annie Sloan's Chalk Paint: hecht op bijna alles, zonder schuren of primen! Volgende week met 10% korting!

We zijn open op:
Ma: 12:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00
Di: 12:00 - 16:00 & 19:00 - 21:00
Do: 13:00 - 16:00
Za: 11:00 - 15:00

Do: 10:00 workshop met reservering, duur 2 uur

Zien we jou volgende week?!