aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Even kennismaken!

Mijn naam is Daiëlle Trompert. Samen met mijn 4 kinderen woon ik in ’s-Gravenzande. Creativiteit, enthousiasme, ondernemerschap, openheid, liefde, (gast)vrijheid, diversiteit en FUN zijn belangrijke waarden voor mij. Deze vind je terug, herken je in aTelier ALA D en in alles wat ik doe en wie ik ben.

De naam aTelier ALA D had ik snel gekozen. Ik had al plannen voor een eigen onderneming die ik ALA D wilde noemen. De namen van mijn kinderen, Anne-Fleur, Lotte-Sophie en Auke komen terug in 'ALA' en 'D' staat voor Daiëlle. In 2021 verrijkte mijn jongste, Tijmen, mijn leven. En zo ontstond de naam aTelier ALA D, met een hoofdletter 'T'!

In 2022 besloot ik werk te maken van mijn talenten, hobbies, passies en dit alles te combineren in mijn eigen onderneming.

Als kind was ik altijd aan het tekenen, schilderen en knutselen. Ook verbouwde ik regelmatig mijn kamer, ontwierp kasten, maakte posters en plattegronden om alles opnieuw in te richten. In mijn 'volwassen leven' ben ik zeer regelmatig verhuisd. Elke keer vond ik het een feestje om mijn kamer, appartement en later huizen te verbouwen en in te richten. 

In 2022 kwam ik in aanraking met Annie Sloan Chalk Paint™ en was op slag verliefd. Ik vind het heel leuk om een meubel te tranformeren en het is ook nog eens duurzaam. Het is een heerlijk creatieve verf die je direct kunt gebruiken, zonder te schuren of te gronden; iets waar ik niet zo van houd! Ook van accessoires kun je eenvoudig van 'niets' iets moois maken. Toen de vorige stockist in onze regio ermee stopte, besloot ik dan ook zelf het traject in te stappen bij Annie Sloan om stockist te worden. Mijn veranda, die oorspronkelijk bedoeld was als coachingsruimte, was al enigzins veranderd in een atelier. Deze ruimte leent zich goed voor workshops en is dus nu coachingpraktijk, winkel en workshopruimte in een! 

Ik wil mensen het plezier laten ervaren in het creatief bezig zijn, de voldoening laten voelen en het vertrouwen dat ze iets moois kunnen maken. Plezier staat bij mijn workshops voorop en je gaat altijd naar huis met een mooi item voor je huis!

Heb je vragen? Wil je meer weten, het aTelier komen bekijken of gewoon een keer kennismaken? Neem gerust contact op, de koffie, thee of limonade staat voor je klaar!

Met gastvrije & creatieve groet,

Daiëlle