aTelier ALA D

Geef(t) je leven kleur!

Even kennismaken!

Mijn naam is Daiëlle Trompert. Samen met mijn 4 kinderen woon ik in ’s-Gravenzande. Creativiteit, enthousiasme, ondernemerschap, kwetsbaarheid, openheid, liefde, gezelligheid, vrijheid, diversiteit en FUN zijn belangrijke waarden voor mij. Deze vind je terug, herken je in aTelier ALA D en in alles wat ik doe en wie ik ben.

De naam aTelier ALA D had ik snel gekozen. Ik had al plannen voor een eigen onderneming die ik ALA D wilde noemen. De namen van mijn kinderen, Anne-Fleur, Lotte-Sophie en Auke komen terug in 'ALA' en 'D' staat voor Daiëlle. In 2021 werd mijn jongste, Tijmen, geboren en wilde ik dus ook de T terug laten komen en zo werd het aTelier geboren.

In 2022 besloot ik werk te maken van mijn talenten, hobbies, passies en dit alles te combineren in mijn eigen onderneming. Na mijn studies aan de Hotelschool en de Vrije Universiteit (Sociologie) bewandelde ik 'het normale pad', zoals zoveel mensen. Ik ging werken, samenwonen, kreeg kinderen...wisselde van baan, ging scheiden, verhuizen, kreeg een nieuwe relatie, ging weer samenwonen...En alles behoorlijk op de automatische piloot. Ik stond voortdurend onder hoogspanning. Tot in 2017 het lampje uitging. Ik had last van paniekaanvallen, durfde geen auto meer te rijden, raakte hierdoor mijn baan kwijt aan de Hogeschool waar ik als docent en coach werkte en kwam in een zwart gat terecht. Er stond een verhuizing op het programma met ons samengestelde gezin, dus ik hees mezelf uit dit gat en stortte me op het volgende 'project'. Wéér nam ik mezelf niet in acht. Toen we eenmaal gesettled waren, vroeg ik me af “wat nu?”. 

Mijn reis naar binnen en een belangrijk kantelpunt in mijn leven begon met de opleiding Neurolinguïstisch  Programmeren. De practioner opleiding smaakte naar meer. Ik heb mij verder bekwaamd met een Master in NLP en sinds ik het toepas in mijn leven, is mijn leven veranderd: “verander je gedachten, dan verander je je leven”! Het werd vanaf daar een reis naar buiten, van depressie naar expressie. Ik durfde eindelijk mezelf te zijn en te laten zien.

Een ervaringsdeskundige maakt nog geen goede coach, maar een goede coach die daarbij ook nog eens weet hoe 'het' werkt of eigenlijk weet hoe 'het' niet werkt 😉 is best prettig. Ik was een groot deel van mijn leven een pleaser, een perfectionist, keek tegen andere mensen op, vergeleek mezelf. En ik weet dat er heel wat mensen zijn die daar óók op vastlopen. Andere mensen op een liefdevolle manier helpen, een spiegel voorhouden, en de regie over hun leven en daarmee hun zelfvertrouwen weer terug te winnen, dat is wat ik met mijn coaching doe en waar ik ontzettend veel voldoening uit haal. Mensen weer laten stralen, zoals ze bedoeld zijn. Fotograferen is ook een oude hobby van me. Daarom doe ik de mensen die een coachingtraject afsluiten een fotoshoot cadeau met als resultaat een aantal foto’s waarop zij weer zelfverzekerd en blij in het leven staan.

In 2022 kwam ik in aanraking met Annie Sloan Chalk Paint™. Als kind was ik altijd al aan het tekenen, schilderen en knutselen en dat deed ik eigenlijk niet zo veel meer, behalve met mijn kinderen. Ik heb wel veel geverfd, verbouwd en ingericht de afgelopen jaren. Het verbouwen en inrichten vond ik ontzettend leuk om te doen en ik merkte ook dat ik er goed in was. Vandaar dat ik op zoek ging naar een nieuwe, creatieve hobby en zo kwam ik uit bij het schilderen van meubels. Ik vind het heel leuk om een meubel te tranformeren en het is ook nog eens duurzaam. Tijdens het schilderen raak ik vanzelf in de 'flow'. Toen de vorige stockist in onze regio ermee stopte, besloot ik zelf het traject in te stappen bij Annie Sloan om stockist te worden en workshops te gaan geven. Ik wil mensen het plezier laten ervaren in het creatief bezig zijn, de voldoening laten voelen en het vertrouwen dat ze iets moois kunnen maken. Sinds augustus 2023 ben ik dan ook trotse eigenaar van een winkel in Annie Sloan Chalk Paint™ en geef ik workshops in mijn gezellige aTelier in de veranda achter in de tuin. Deze ruimte is ook leuk ingericht voor coachingsgesprekken. Je kunt bij mij dus terecht voor coaching en workshops en voor de aanschaf van accessoires en verf. Uiteraard zijn de tijden voor de diverse werkzaamheden gescheiden! Dus of de winkel is open, of ik geef een workshop of ik doe een coachingsessie!

Heb je vragen? Wil je meer van mij weten of een keer kennismaken? Neem gerust contact op, de koffie, thee of limonade staat voor je klaar!

Met gastvrije & creatieve groet,

Daiëlle